usk_l17

Редактирай този продукт
Печат
След одобрена оферта с включен монтаж, нашата фирма се ангажира с безплатно взимане на размери и безплатна доставка да обекта на клиента.
usk_l17_m8
usk_l17_m9
usk_l17_m10
usk_l17_m11
usk_l17_m12
usk_l17_m13
usk_l17_m1
usk_l17_m2
usk_l17_m3
usk_l17_m4
usk_l17_m5
usk_l17_m6
usk_l17_m7
Описание

Ламинираните врати, които предлага фирма "Универсал Строй Консулт" ООД се внасят на компоненти от водещи фирми от Италия. Те се подготвят и сглобяват в нашите производствени условия, съобразявайки се с особеностите на заданието, поставено ни от клиента. Ламинатът е с устойчиво на влага покритие от меламин и акрилни смоли, което не се влияе от слънчевата светлина и замърсяванията от различни причинители. При тези врати може да се постигне добрия стил и атмосфера на съвременното жилище или офис, без да се влагат скъпи материали. Констатиран недостатък при тях е ограничението при размерите, функционалността, цветовата гама и предлаганите модели. Но всичко това се компенсира с ергономичността и практичността, с които тези врати се охарактеризират. При изработването, лакирането и монтажа на вратите се използват материали само на водещи световни производители, с което се гарантира дълготрайността на продукта, за който ние ще издадем гаранционен документ и сертификат за качество.

Запознайте се с нашата дейност.

Нашия екип се състои от всеотдайни и опитни хора, които харесват това с което се занимават и винаги са готови да се изправят пред нови предизвикателства.